Mijn diensten

Bewegingstherapie medische Qigong en Tai Chi

Ik doe niets liever dan mensen zoals jij te helpen, elke dag weer. Om te zorgen dat onze samenwerking zo soepel mogelijk verloopt, zijn er vele manieren waarop je met me kunt samenwerken. Mijn diensten kunnen allemaal worden toegespitst op jouw doelen, jouw bedrijf of jouw project. 'Out of the box' denken is waar ik goed in ben! Ben je dus op zoek naar nieuwe manieren om je nieuwste project tot leven te wekken, laat mij dan een unieke oplossing voor je bedenken.


TuiNa massage therapie

Hier vind je een gedetailleerd overzicht van mijn diensten en kun je bekijken wat het beste bij je past. Heb je vragen, of weet je niet zeker wat je moet kiezen, neem dan contact op. Ik help je graag de beste oplossing te vinden!

Chinese Dry Needling

De Chinese geneeskunst gaat  uit van een constante energiestroom die door energiebanen ofwel meridianen loopt en organen en systemen beïnvloedt. Verstoring van deze stroom kan leiden tot ziekte. Door met dunne naaldjes bepaalde punten op de huid aan te prikken kan de energiestroom weer volledig worden. Het lichaam krijgt de mogelijkheid om te herstellen.


Voedingstherapie

Wil je meer weten over wat ik doe? Het is mijn passie mensen zoals jij te helpen - elke dag weer. Op deze pagina vind je alle manieren waarop je met me kunt samenwerken.


Chinese Bewegings- vormen

TuiNa Massage

Chinese Dry Needling

Voedingsadvies


Mijn passie is bewegen, mensen beter maken. Ik heb tijdens en na mijn studie Traditionele Chinese Geneeskunde me gespecialiseerd in bewegen en heb als bewegings-coach al heel veel mensen mogen helpen om weer in balans te komen. Laat mij jou ook helpen en kijk wat ik voor je kan betekenen.

Ik ben altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor mijn klanten. Massage is iets waar ik dagelijks mee bezig ben om mooie resultaten voor jou te bereiken.

De Chinese geneeskunst gaat  uit van een constante energiestroom die door energiebanen ofwel meridianen loopt en organen en systemen beïnvloedt. Verstoring van deze stroom kan leiden tot ziekte. Door met dunne naaldjes bepaalde punten op de huid aan te prikken kan de energiestroom weer volledig worden. Het lichaam krijgt de mogelijkheid om te herstellen.

Voeding speelt een heel belangrijk rol in ons leven. Er is eten in overvloed. Gezonde en minder gezonde voeding. Veel mensen verkeren op de rand van ondervoeding, niet omdat ze niet eten maar omdat ze verkeerd eten. Laat mij je coachen op weg naar goede en gezonde voeding, orthomoleculair en/of volgens de 5 elementen. Maar ook informatie over kanker en voeding volgens de Chinese Geneeskunde.