Welkom

Omdat steeds meer zorgverzekeraars er toe over gaan Chinese geneeskunde niet meer te vergoeden, heeft Praktijk Zenmotion besloten haar tarieven naar beneden toe bij te stellen om zo toch de nodige hulp te kunnen blijven bieden, juist ook voor mensen met een smalle beurs!

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten  resultaat opleveren. En mijn klanten profiteren van deze ervaring.

2x een auto-ongeluk en daardoor altijd pijn in hoofd, nek, schouders en onderrug.

Chinese bewegingsvormen en dan met name de Qigong oefeningen hebben mij enorm veel plezier gebracht. Ik was jaren lang, door twee aanrijdingen -een van achter en later nog een van opzij- niet meer in staat om gewoon met mijn vrouw boodschappen te doen, het wandelen door de winkels was gewoon te veel. Ik moest om de haverklap gaan zitten en even uitrusten en mijn spieren en ledematen tot rust laten komen voordat ik weer verder kon. Bij toeval kwam ik op mijn levenspad Qigong tegen. Slechts een uurtje deze oefeningen en ik was van mijn pijn af! He, geen fabeltjes zeg zie ik jullie denken. Nee, echt slechts een uur.! De week erop weer hetzelfde verhaal, weer van mijn pijn af. Ik besloot me verder in de Chinese wereld te storten en ben Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) gaan studeren, in het Engels is het Traditional Chinese Medicine (TCM). Sindsdien ben ik van mijn pijnen af. Pijnen die mij zeker een tiental jaren van een “normaal” pijnloos leven hebben afgehouden. Chinese bewegingsvormen Qigong en Taijiquan, de Chinese massage technieken Tui Na, Cupping en Moxa, de Chinese Dy Needling en Chinese voeding volgens de 5 elementen hebben mijn leven weer inhoudt gegeven. Graag help ik jou om jouw lichaam en geest weer in balans te brengen doormiddel van TCG.


Motivatie

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Mijn werk daagt mij met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken. 

Project

Ik ben altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor mijn klanten. Maar soms werk ik aan een persoonlijk project waarbij ik nieuwe concepten en ideeën uitwerk.

Klanten

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische klanten mogen werken.