Ontstekingsremmende voeding

Ontstekingsremmende voeding kan het lichaam helpen om korte metten te maken met zichtbare en onzichtbare ontstekingen. Benieuwd wat u op het menu moet zetten om uw gezondheid te bevorderen? Lees dan snel dit blogartikel over ontstekingsremmende voeding.

1.    Avocado

2.    Gember

3.    Olijfolie

4.    Vette vis

5.    Knoflook

6.    Pure chocolade

7.    Lijnzaad

8.    Groene thee

9.    Kurkuma

10. Bladgroente

11. Bessen

12. Appels

AVOCADO

Avocado’s zitten boordevol antioxidanten als carotenoïden en tocoferolen. Dit zijn optimale ontstekingsremmers. Daarnaast bevatten avocado’s een natuurlijk suiker die ontstekingen tegengaat.

GEMBER

De ontstekingsremmende eigenschappen van gember zijn al jarenlang bekend. Gember helpt niet alleen om acute ontstekingen te remmen, maar ook om chronische ontstekingen aan te pakken.

OLIJFOLIE

Olijfolie bevat verschillende antioxidanten waarvan er één zelfs mogelijk dezelfde werking heeft als ibuprofen. Ook de vitamine E die volop te vinden is in olijfolie helpt ontstekingen te voorkomen.

VETTE VIS

Vette vis is onderdeel van een gezond eetpatroon. Dat komt mede door de ontstekingsremmende omega 3-vetzuren die vette vis rijk is. Daarnaast hebben de vetzuren een positief effect op het immuunsysteem.

KNOFLOOK

Ook knoflook behoort tot ontstekingsremmende voeding. Het bevat verschillende stoffen die bijdragen aan ontstekingsremmende processen in het lichaam.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Afspraak maken:

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

QR Boekings-code

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.
Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

QR-code Zenmotion

Nieuwsbrief

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

Contact:

06-39443720

info@zenmotion.nl

Praktijkadres:

Rembrandtlaan 30

4907NN Oosterhout

KvK Breda: 66052092

BTW nr: NL089853611B02

Zenmotion

Acupunctuur - Qigong - Massage - Voeding

Registratie:

         CAT: CL3708-09-06-20   


Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.