Natuurlijke producten

Binnen de praktijk maak ik gebruik van natuurlijke producten, deze kunnen worden opgehaald in de praktijk. Producten worden niet opgestuurd!

Prebiotische deodorant met puur magnesium. Natuurlijke bescherming tegen zweetgeur, terwijl je ook werkt aan je magnesiumbalans. Dagelijks gebruik gedurende 3 weken is nodig voor een optimale werking. Bevat geen schadelijke stoffen als aluminium of parfum. Frisse mentholgeur.

75 ml. € 13,95

Een stazak met 1 kg zuiver magnesiumzout en 100 g OptiMSM®. Te gebruiken in bad of voetenbad voor herstel na inspanning, bij voorkeur in de avond voor het slapen gaan. Het magnesium verdrijft het melkzuur uit je spieren, verlicht je spierpijn, voorkomt kramp en bevordert de aanmaak van ATP voor het transport van energie. MSM draagt bij aan het soepel functioneren van je gewrichten, is essentieel voor je pezen en ondersteunt je afweersysteem. Zechsallsport flakes bij voorkeur gebruiken na de inspanning of de avond voor een wedstrijd om je op te laden. Aanbevolen door fysiotherapeuten en topsporters.

€ 17,95

Alka Druppels is een basisch mineralen concentraat, wat bij toevoeging aan drinkwater de pH waarde ervan verhoogt.
Hierdoor ontstaat basisch water. Het drinken van basisch water ondersteunt het ontzuringsproces van het lichaam.
Voeg 3 druppels toe aan een glas met drinkwater (200ml – 250ml). Even roeren en daarna opdrinken. Voor de beste resultaten drinkt u dagelijks 5 glazen water met Alka® Druppels, verdeeld over de dag, op een zo leeg mogelijke maag. Goede momenten daarbij zijn: bij het opstaan, voor het slapen gaan, 20 minuten voor en 1,5 uur na de maaltijden.
Een flesje Alka® Druppels heeft een inhoud van 37ml (ongeveer 1000 druppels). Bij de aanbevolen dagelijkse dosering is dit voldoende voor minimaal 2 maanden gebruik.

 

€ 29,95

Alka® Bad helpt goed bij o.a. het verkrijgen van een gezonde huid, soepele spieren, tegen schimmels, overtollig vocht en cellulitis.
Zure afzettingen op de huid worden geneutraliseerd door het basische badwater. Doordat de oude verzuurde opperhuid door Alka® Bad wordt geneutraliseerd, zal de regulerende werking van uw talgklieren zorgen voor weer een nieuwe en optimale opbouw van de onderhuidse vetlaag.
Alka® Bad bevat daarnaast een weldadige hoeveelheid essentiële mineralen en sporenelementen die via de huid worden opgenomen. Uw huid krijgt een diepe reiniging en kan weer ademen. Na enkele baden is uw huid weer heerlijk zacht!

 

1200 gram €24,95

Zechsal badzout van zuiver en natuurlijk magnesium uit de Zechstein bron. Het magnesiumzout lost snel op in warm water. Je kunt er 6 voetenbaden mee maken met elk 125 gram. Heerlijk om te ontspannen en lekker te slapen. Vermindert stress en spanning in het lichaam. Veel gebruikt voor magnesiumtherapie, in combinatie met magnesiumolie. De meest milde manier om magnesium op te nemen via de huid. Geeft verlichting bij allerlei klachten die te maken hebben met een magnesiumtekort. 

750 gram € 11,95

Een bijzondere crème met uitgebalanceerde samenstelling. Met natuurlijke bouwstoffen inclusief het oeroude magnesium uit de Zechstein bron. Toegevoegd zijn de energy booster NADH, vitamine C en E, hyaluronzuur en tal van micro-elementen. De crème is perfect in balans met je huid en zorgt ervoor dat je huid zichzelf kan herstellen. Werkt liftend, hydrateert en voedt. Met innovatieve verpakking. Door gebruik van een nieuw schuifsysteem dat verbonden is met een vacuüm ruimte is er sprake van optimale hygiëne. Daarom is de crème ook met een minimum aan conserveermiddelen lang houdbaar. Geschikt voor alle huidtypes en ook voor mensen met huidklachten. Na drie weken gebruik zal je huid zal zichtbaar opknappen en er vitaler uitzien.

50 ml. € 44,95

De verhouding natrium/kalium in Alka® Tabs Original is gelijk aan de gewenste verhouding die zorgt voor een evenwichtige vochtbalans in- en tussen de lichaamscellen.
Vanwege deze goede natrium/kalium kunt u Alka® Tabs dagelijks gebruiken.
Door de handige blisterverpakking kunt u de Alka® Tabs altijd en overal mee naar toe nemen.

 

€ 24,95

Alka® Deo combineert de huidverzorging van Alka® Crème met een natuurlijke, basische deodorant en is daarom anders dan de huidige deodoranten en anti-transpiranten.

€ 16,95

100% natuurlijke magnesium cream voor het hele lichaam. Speciaal voor droge huid en huidproblemen. Natuurlijke magnesium body cream voor het hele lichaam. Bevat 10% magnesiumolie en maakt de huid zacht en soepel. Met puur magnesium, shea butter en vitamine E. Speciaal geschikt voor een droge huid en bij huidproblemen. Maakt de huid rustig, verzorgt en beschermt optimaal. Milde geur van vanille, bergamot en roos. Ook geschikt voor kinderen, zowel voor een verbetering van de huid bij bijvoorbeeld eczeem als voor het aanvullen van een magnesiumtekort. 

200 ml. € 12,95

Een luxe doos met drie fijne Zechsal producten om te proberen. De doos bevat een kleine tube Zechsal magnesium bodycream (30 ml), magnesium hair & body wash (50 ml) en een zakje badzout voor 1 voetenbad (125 gram). Perfect als relatiegeschenk of om mensen die je lief zijn kennis te laten maken met Zechsal. Thema: ‘Renew the body, relax the mind’.

€ 12,95

Kruiden zijn de kracht uit de natuur! Ieder kruid bevat energierijke elementen die de bouwstenen vormen van ons lichaam.
Met een selectie van maar liefst 52 soorten kruiden bevat Alka® Thee het gehele spectrum aan elementen die zorgen voor een optimale ontzuring van het lichaam.

Al sinds de oudheid houdt de mens zich bezig met het reinigen ofwel het ontzuren van het lichaam door het drinken van kruidenthee. Kruiden bevatten elementen die, wanneer ze via extractie in het lichaam komen, de energie hebben om gebonden restzuren te breken en de afvoer van restzuren uit het lichaam te versnellen.
Door deze brede kruidenvariatie kan Alka® Thee dagelijks worden gedronken om het lichaam te ontzuren.

50 kruidenfilters € 14,95

Boek "Jonger door ontzuren"

€ 12,50